Menang Hadiah Sepanjang Join Giveaway & Segmen


Alhamdulillah. Sepanjang tahun ni aku murah rezeki juga dalam memeriahkan giveaway dan segmen para penganjur. Macam macam hadiah yang aku terima dan ade juga hadiah yang aku menang tapi tak sampai kat tangan ni. Faham faham jelah kan, ade je sponsor yang kurang ikhlas and bertanggungjawap ni. Apepun, terima kasih dan tingkatkan lagi keikhlasan pada sponsor yang bertanggungjawap. Korang memang best.

So, buat masa ni. Ini sahaja hadiah yang aku terima.
Selain dari barangan pos, ade juga aku dapat banner, header, vector, bloglist and topup. Banyak kot aku dapat topup, tapi cuma segelintir je yang bagi. Hurm, agak tidak puas hati juga la. Dan aku tahu, ramai yang terkena macam aku ni. Kan? Takpelah, ikhlas kan je. Tapi serik jugak ni. Hehe.

Ok, ni semua gambar hadiah yang aku dapat. Lets check it out. So, pada yang belum pernah dapat pape tu teruskan join and support para penganjur. Niat lah dihati yang korang ingin memeriahkan dan support ga or segmen tu. Niat baik baik je tau. Insya Allah rezeki menang hadiah tu ade.
Oklah, have tu go. Daa, wasalam.

























Comments

  1. Allhamdulillah.. rezeki... ^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Rezeki anak. Hee.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya