Mencari Hadiah Buat Suami




Assalamualaikum.
Nampaknya hari lahir suami dah dekat. Hadiah tak cari lagi pula tu. Susah sangat pula rasanya nak cari hadiah untuk lelaki.

Macam macam juga la sebenarnya aku jumpa. Tapi yang betul betul rase berkenan di hati tu tak ada. Nak cari yang betul betul keperluan dia tu payah lak. Hoho..

Kalau cari kat internet ni, most of it jual barang perempuan. Untuk lelaki payah sikit nak jumpa tau. Pening kepala ni dok fikir hadiah buat suami.

Nak hadiahkan jam, die ada cite rasa sendiri. Nak beli kasut pun tak bole.. Aarrgh.. Susah juga bila orang lelaki ni ada taste sendiri. Dahla budget aku ciput ja. Suri rumah je kan....

Hurm...korang ada cadangan tak? Meh la kongsi kongsi dengan aku. Dilema sangat dah aku ni.
Terima kasih.. Wasalam.


Comments

  1. Saye memang fail bab bagi hadiah kat suami.. Die je selalu beli hadiah kat kite.. Kite x penah.. Haha.. Sebab dia ade taste tersendiri... Susah la

    ReplyDelete
  2. suka hadiahkan somethings yg oleh di lihat selalu..baju, jam,minyak wangi, beg duet, ray ban, mcm2 lagi yg simple2 aje

    ReplyDelete
  3. terima kasih ye.. Saya dah cari da. and dah order pun. tapi tak sure die suka atau tak. hihi... Hope die suka la kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya