Posts

Showing posts from December, 2015

Berabad Rasanya

Image
Assalamualaikum. Terasa berabad aku tak menulis or update blog ni. Padahal aku bukan buat apepun kat rumah. Tapi yang pasti, bukan ade orang pun nak lawat blog aku ni. kan? hehe..
Well, sebenarnya aku ada banyak benda nak cerita. Tapi tahap kemalasan aku tu mencapai tahap maksima paling tertingi. So, ape yang jadi pada blog aku? Tempat menyimpan habuk semata mata. hee.. 
Time anak anak tido la baru aku dapat nak taip harini, kalau tak biasa aku pun tido sekali. Nak buat macam mana rutin anak anak memang ghitu. Aku pun sekarang ni pun dah berisi kembali. Alhamdulillah, rezeki dari Allah. Esok, cukuplah 11minggu. Hope my babies sihat walafiat.
Oh, sepatutnye semalam aku kena buat buku merah. Tapi disebabkan selangor menang, maka klinik pun tutup. Padan muka aku. Hahahaha.... Tak pasal pasal aku kena gi klinik lagi sekali harini. Tu pun aku kena isi butiran pada buku jer. Rabu depan baru oppoiment sebenarnye. Takpelah..aku ok jer kalau nak beratur pepagi. Cuma kesiankan suami la. Rabu n…