30hb Nov Riadah Di Taman



Sambil tengok kartun shin chan ni buat aku rase nak mengunyah. Sejak ambil ubat perancang ni, selera aku besar sangat. Effect sungguh la kan. Eh, ops! Abaikan jelah.

Ok, harini kami ke taman permainan. Saje bawa anak anak jalan. Addin memang suka main kat taman, lagi lagi kalau ramai kekawan die kat taman. Excited die membuak buak. Seronok sangat la tu. Alhamdulillah. 



But, part yang best tu. Affan boleh gelak gelak tengok orang lain main lari lari kat taman. Kesian, tapi kelakar.
Korang tak faham?
Kesian la, coz affan ni bukan pandai pun nak lari lari. Nak duduk pun tak pandai. Camne aku tak kesian. Tapi yang kelakar tu bila tengok die gelakkan orang lain, macam faham je. 


Korang nampak tak suami aku? Try la cari kalau jumpa. Hehe.
Suami aku je yang rajin nak main dengan Addin.  Terkejar kejar die, tak lame lagi kurus la suami aku tu. Hikhik..


Well, aku just duduk dengan Affan je. Budak ramai sangat, susah nak bagi baby main kat taman. So, kesian Affan.  Tunggu la dah besar sikit nanti ye. Sayang Affan sangat.

Oklah, have to go. Daa..wasalam. 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya