Posts

Showing posts from January, 2017

Anniversary ke 6tahun

Assalamualaikum..
Alhamdulillah, harini aku dapat lagi update blog ni... walaupun ambil masa yang amat panjang. Huhuhu... Well, keadaan sangat2 tidak mengizinkan. Lagi2 bila anak2 dah mula kerap meragam dan jadual tidur si kembar pun dah mula bertukar..Aku sebenarnya nak story pasal kembar, tetapi memandangkan harini anniversary aku...so, aku hold dulu la ye.. hahaha... (Entah bila nak story pasal kembar pun aku tak tahu..)Tak sangka kan...masa tu berlalu cepat sangat. Tahu2 je dah 6tahun dengan suami. Anak pun dah 4 orang. Em...umur pun makin lanjut...kematian pun makin hampir. Even though aku sendiri tak tahu bila kematian tu menjemput aku. Hanya DIA je yang tahu.Apa2 pun, aku bersyukur sangat memiliki suami yang selalu bertolak ansur walaupun banyak noo membebelnye...kalah aku.. hahaha.. Sangat rajin buat kerja rumah..masak pun sedap.. Ape lagi yang aku harap kan?? Semua cukup... Alhamdulillah..Terima kasih Ya Allah... Kerna meminjamkan aku seorang suami yang mampu melengkapi diri…

Anugerah Yang Tidak di Sangka

Image
Assalamualaikum...Lama sangat tak update blog..padahal tiap tahun bayar domain ni... Huhu..Sebenarnya banyak sangat aku nak share.. tapi tak tahu nak start dari mana... Hope, tahun 2017 ni aku mampu mantain update blog...Banyak kisah dan story aku nak cerita...banyak yang aku nak update...
Semua tak sempat je, lagi2 anak anak semua kecik2. Aku respect gila pada mak mak yang mampu mantain update walaupun anak kecik2...But now...aku just share gambar je...anugerah yang Allah bagi pada aku ni, tersangat la buat aku dan suami gembira and bahagia.. Mudahan mereka menjadi anak anak yang soleh...Insyaallah ada masa lagi aku story pengalaman aku di sepanjang mngandung pada tahun lepas (2016).Waalaikumusalam...