Anniversary ke 6tahun


Assalamualaikum..
Alhamdulillah, harini aku dapat lagi update blog ni... walaupun ambil masa yang amat panjang. Huhuhu... Well, keadaan sangat2 tidak mengizinkan. Lagi2 bila anak2 dah mula kerap meragam dan jadual tidur si kembar pun dah mula bertukar..

Aku sebenarnya nak story pasal kembar, tetapi memandangkan harini anniversary aku...so, aku hold dulu la ye.. hahaha... (Entah bila nak story pasal kembar pun aku tak tahu..)

Tak sangka kan...masa tu berlalu cepat sangat. Tahu2 je dah 6tahun dengan suami. Anak pun dah 4 orang. Em...umur pun makin lanjut...kematian pun makin hampir. Even though aku sendiri tak tahu bila kematian tu menjemput aku. Hanya DIA je yang tahu.

Apa2 pun, aku bersyukur sangat memiliki suami yang selalu bertolak ansur walaupun banyak noo membebelnye...kalah aku.. hahaha.. Sangat rajin buat kerja rumah..masak pun sedap.. Ape lagi yang aku harap kan?? Semua cukup... Alhamdulillah..

Terima kasih Ya Allah... Kerna meminjamkan aku seorang suami yang mampu melengkapi diri aku yang penuh dengan kekurangan ini....

Comments


  1. الرائد افضل شركة تنظيف بالمدينة المنورة
    تقدم خدمات التنظيف الشاملة للمنازل و البيوت و الفلل و الشقق اتصل بنا الان وايضا تقدم خدمات مكافحة الحشرات فهى افضل شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
    تقضي نهائيا على جميع انواع الحشرات المنزلية

    ReplyDelete
  2. عملائنا الاعزاء شركة الماهر تقدم خدمات شركة نقل اثاث بابها
    متنوعة فى جميع مدن المملكة العربية السعودية على أعلى جودة وبمستوى عالى من الخبرة و العناية الكاملة بجميع ممتلكات العملاء حيث نوفر لكم جميع مطالبكم وتحقيق اهداف مثالية تفتخر بها امام ضيوفك واصدقائك للابد
    شركة تنظيف بحفر الباطن

    شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
    شركة تنظيف بحفر الباطن
    شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة
    انت الان مع الشركة المثاليه فى كل الخدمات بالمملكة

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

Milik Kita Belum Tentu Rezeki Kita

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali