Anniversary ke 6tahun


Assalamualaikum..
Alhamdulillah, harini aku dapat lagi update blog ni... walaupun ambil masa yang amat panjang. Huhuhu... Well, keadaan sangat2 tidak mengizinkan. Lagi2 bila anak2 dah mula kerap meragam dan jadual tidur si kembar pun dah mula bertukar..

Aku sebenarnya nak story pasal kembar, tetapi memandangkan harini anniversary aku...so, aku hold dulu la ye.. hahaha... (Entah bila nak story pasal kembar pun aku tak tahu..)

Tak sangka kan...masa tu berlalu cepat sangat. Tahu2 je dah 6tahun dengan suami. Anak pun dah 4 orang. Em...umur pun makin lanjut...kematian pun makin hampir. Even though aku sendiri tak tahu bila kematian tu menjemput aku. Hanya DIA je yang tahu.

Apa2 pun, aku bersyukur sangat memiliki suami yang selalu bertolak ansur walaupun banyak noo membebelnye...kalah aku.. hahaha.. Sangat rajin buat kerja rumah..masak pun sedap.. Ape lagi yang aku harap kan?? Semua cukup... Alhamdulillah..

Terima kasih Ya Allah... Kerna meminjamkan aku seorang suami yang mampu melengkapi diri aku yang penuh dengan kekurangan ini....

Comments


  1. الرائد افضل شركة تنظيف بالمدينة المنورة
    تقدم خدمات التنظيف الشاملة للمنازل و البيوت و الفلل و الشقق اتصل بنا الان وايضا تقدم خدمات مكافحة الحشرات فهى افضل شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
    تقضي نهائيا على جميع انواع الحشرات المنزلية

    ReplyDelete
  2. عملائنا الاعزاء شركة الماهر تقدم خدمات شركة نقل اثاث بابها
    متنوعة فى جميع مدن المملكة العربية السعودية على أعلى جودة وبمستوى عالى من الخبرة و العناية الكاملة بجميع ممتلكات العملاء حيث نوفر لكم جميع مطالبكم وتحقيق اهداف مثالية تفتخر بها امام ضيوفك واصدقائك للابد
    شركة تنظيف بحفر الباطن

    شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
    شركة تنظيف بحفر الباطن
    شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة
    انت الان مع الشركة المثاليه فى كل الخدمات بالمملكة

    ReplyDelete
  3. Abha Transport Company شركة نقل اثاث بابها
    would like to deal with Abha Transport company feel with her reassurance on your furniture and your luggage and ensure that you transport your luggage safely and peacefully,


    شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة

    شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة

    Introduction of Hafr Al-Batin Cleaning Company: Cleanliness of the faith, and recommended us Almighty cleanliness in ... Hafr Al-Batin Cleaning Company offers service in Hafr Al-Batin and all surrounding areas, .... Transport company transfer Dawadmi شركة تنظيف بحفر الباطن

    شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
    شركة تنظيف بحفر الباطن

    شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة

    شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
    Want the best furniture move her door Hahi شركة نقل اثاث بابها

    Due to the level of quality provided by our company almaher Company شركة تنظيف بحفر الباطن
    cleaning and cleaning services of air conditioning and sewage and insect control on all household services that we doشركة تنظيف بحفر الباطن
    and taking our prices suitable for all segments of society, has become the best and most important company in the field of cleaning. شركة تنظيف بحفر الباطن
    In order to maintain our success and progress, the company strives to continue along the same lines, through continuous development and the constant pursuit of following all that is best for the masters of customers. شركة تنظيف بحفر الباطن
    So, never hesitate our dear customer to contact us if you want daily, weekly or monthly cleaning for your home, your garden or your company, شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
    or even want any kind of cleaning services, we will promptly meet your request with perfect quality and low cost .

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

Milik Kita Belum Tentu Rezeki Kita

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali