Posts

Showing posts from 2012

22 Dec- Tahniah! Selamat Bertunang

Image
Assalammualaikum.

  Pepagi ni rasa badan tak sedap pula. Padahal dah makan tadi, siap order nasi lemak lagi. Ngidam punya pasal la nih. hee.. Tq my hubby, Love you a lots..
Back to the top.. 22 Dec hari tu my family and i go to PERAK (with my husband lorh). Untuk Majlis Pertunangan Abang aku, yang aku ni kan dah langkah bendul. Apa boleh buat, jodoh aku sampai dulu. hee.. (aku senyum je ni) Alhamdulillah.
Kami bertolak dari rumah pepagi lagi, tapi aku plan nak singgah rumah kawan dulu, nak send hadiah. Coz die kawen pada hari yang sama aku nak gi Perak ni. Tahniah juga buat kawanku Saadah dan suami, Selamat Pengantin Baru ye... 
After bagi hadiah, kami terus gerak masuk highway. Abah kata dari selangor ke perak tak la ambil masa lama sangat. Dalam 2-3jam je, dan kami semua berpakat berkumpul di Perhentian Rnr Ipoh (kalau seingat aku la). Tapi, nak sampai ke Ipoh tuuu......jem giler!! 

Lame jugak terperangkap! Rupa2 nye ade pelanggaran sikit kat tepi jalan dari arah yang bertentangan. Yang…

First Post bagi Diriku

Assalammualaikum.Pertama sekali, ini blog pertama aku. so aku cakap pendek jelah. Nak cepat punya pasal.Mata aku harini sakit, bukan sebab ketumbit mengintai atau bengkak menangis..tapi sakit mata coz rumah bersepah. Biasa lah bile ade anak kecik ni. Jangan kata bersepah, dah tunggang terbalik dah. Alahai anak ku sayam~
Second! Aku nak gi Perak! My brother nak tunang lah..tak sabar lak nak berjalan kesana. hehehe...aku ni dah langkah bendul dengan abang aku tu. Tapi Alhamdulillah dah bertemu jodoh. Harap harap sampai la ke jinjang pelamin. So, Tahniah!
Ketiga! malasnye aku nak kemas baju. Berjalan nak, tapi nak mengemas beg ni yang malas..hahahhaa. Hampeh Bonda ni! Ape boleh buat, badan kini tengah bawa benih. hihi..sudah 4bulan lorh..semoga anak ku sihat dan sempurna sifatnye..
Lastly...anak aku (Muhammad Addin Qalish) dah mula nak mengemas rumah ni balik. Sebelum rumah ku syurga ku menjadi rumah ku sarang tikus ku. Baik aku stop kat sini je dulu. Nanti sambung lagi ye.
Bubye! Wasalam..