Hai 2014 And Happy Birthday to Me


Alhamdulillah, akhirnye sampai sudah hujung tahun 2013. Terima kasih ya Allah dengan segala rezeki yang engkau berikan pada ku sepanjang hidup ku, dan moga akan datang menjadi lebih baik dari sebelum ni.


Tata 2013, segalanye tinggal memori yang indah and tak akan di lupakan. Melainkan aku ni kena penyakit pelupa. Hikhik.
Hai...selamat datang 2014. Please be nice to me and to my hubby, also to my son's. 

Cuma yang tak best tu, asal masuk tahun baru je aku terus bertambah berumur. Huhuhu, tak suka. Asyik aku je tua dulu dari kawan kawan. But, aku still happy coz 1malaysia sambut birthday aku. Hakhak, sungguh perasan.

Happy birthday to me!!!


Well, jangan tanya azam tahun baru ape. Coz, ape yang aku tau aku nak besarkan anak menjadi orang yang berguna di dunia dan akhirat. Inn shaa Allah. Dan aku nak jadi yang lebih baik dari sebelumnye.
Oklah, jap lagi si acem Affan mesti bangun nak susu. Daa.

Wasalam..


Selamat Tahun Baru Warga Blogger!!




Harap harap jangan la ade yang pasang mercun dekat dengan rumah aku ni, mau melalak anak anak aku. Diorang da sedap tido ni. Kalau tak, kesian diorang,Hurm.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya