Catatan 9hb Dec Harum Malam



Akhirnye barang yang dibeli sebelum ni dah pun sampai. Alhamdulillah..
Inilah die Harum Malam.  Ok, actually this memang amat sesuai buat mereka yang dah berkahwin, but untuk anak dara pun boleh juga. 
Before beli aku ade tanya detail tentang produk ni. Dan ini yang dia balas.

U tau x harum malam ni dapat mewangikan badan kita dan dapat merapatkan vagina, melancarkan perjalanan rahim serta menegangkan payudara dan kulit kite dan menaikkan keinginan ketika bersama.
Pasal halal, KKM semua COMPLETE. produk dah 7 tahun dlm pasaran
Bila dah harum dan tegang, suami mesti suka...
Untuk wanita menyusu, dalam pantang, anak dara dan period boleh gunakan produk nie.. cuma preggy je akak x sarankan sb sempit.. nti nk deliver baby sush nk keluar ..

Fuh! Memang menarik perhatian betul la kan. Aku yang baca ni pun rase nak cuba makan. So, aku ade baca testimony para pengguna lain, agak menyakinkan la.
Ape lagi, aku beli jelah sampai berjanggut jugak tunggu barang sampai. Selamat la aku tak terkena tipu macam sesetengah orang. Risau kot.

Ok, aku baru je start makan semalam, kesan yang aku nampak harini badan memang tak berbau. Thats good I think. Yelah, baru sehari makan, tak kan terus tunjuk kesan yang melampau sangat kot. Papepun, hope kurang la keputihan dan tegang la ape yang kendur. Hohoho. Ops!

So, mungkin kalau anak dara yang makan lagi mantop kot. Hurm, tak banyak nak cerita coz kesan tak berape ketara. Nanti aku share lagi la. Ok, daa. Wasalam.



Comments

  1. Ada jual kat luar ke? And how akak amik order utk produk ni? :)

    ReplyDelete
  2. Kat luar takde la sayang. Klu adek nak sis bole jual sebotol. Harga sebotol rm33 + rm7 postage. So rm40 la semua. Buat masa ni kak ani yang jual Harum malam ni banyak yang order. Klu nak cepat beli kat sis je pun bole.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya