DIY Bola Tenis Yang Kreatif


Ok, true is yang ni memang kreatif. Otak aku macam terangsang lak bila tengok diy ni. Terangsang untuk meniru jelah pun. Hehe. Pandai betul la diorang ni. Tak payah aku nak jahit jahit kain untuk buat bakul letak surat. Pakai bola ni je. 
Cuma tulah, dulu time kecik kecik banyak la abang abang aku simpan bola tenis ni, tapi sekarang dah besar susah dah aku nak jumpa. Ape ape pun memang aku macam "aik, pakai bola tenis je? Eh, camne lak lekat kat dinding tu?". Tertanya tanya jugak la. Hehe. Korang ade idea lagi kreatif ke dari ni? Meh la share dengan aku.

Papepun gambar merokok dan minum minuman keras itu tidak elok di tiru ye kawan kawan. Haram dan tidak elok untuk kesihatan. Oklah, dah azan. Daa..wasalam.



Comments

  1. memang kreatif..boleh buat macam2 rupanya ^_^

    ReplyDelete
  2. lama x main tenis.. hehe.. apa2 pun memang kreatif.. :)

    follow sini.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur