Catatan 5hb Dec



Rasa terganggu dengan cerita spongebob ni. Bukan ape, sambil menaip sambil tengok tv. Memang terganggu betul. Hehe.
Pagi ni best, my hubby masak nasik goreng. Fuh! Memang sedap sangat. Coz pagi ni aku tak sempat buat sarapan, anak anak meragam. Busy siapkan mandi and makan diorang. Last last suami juga yang masak untuk makan kami. Alhamdulillah.

Actually aku tunggu barang yang aku order. Sebenarnya jumaat lepas lagi aku dah order dan dah bayar pun. Tapi ramai sangat yang beli barang die sampai stock habis. Ramai jugak yang pending and tertanya tanya bila nak pos coz barang tak sampai. Biasa la, costumers akan sentiase tertanya sebab takut mereka tertipu. Betul tak?

Well, aku tak sabar nak tunggu en.pos laju ketuk pintu rumah ni.
Nak jugak try produk die. Banyak testimoni yang memberangsangkan dari para pembeli yang mengguna product die.

So, korang sabar ye. Nanti aku share pasal barang ape yang aku cakapkan ni. Dan ape hasil dari makan product die tu. Dan if amat berkesan dan sesuai dengan badan aku ni, mungkin satu hari nanti aku akan jadi ejen diorang. Mungkin kah? Kalau rezeki, mungkinlah kan.

Oklah guys. Have to go. Si kecil affan dah bangun tidur. Jap lagi nak mandi. Same la dengan abang die si addin tu. Petang petang camni memang agak mengantuk kan. So, hope lepas mandi diorang tidur la balik. Boleh la aku buat kerja lain. Hehehe.
Ok, wasalam. 



Comments


  1. The following exact taken care of approach is definitely applied to a development however with tag heuer replica sale a manufacturer's swiss wrist watches. A exquisite It will be possible Calatrava 5298P platinum eagle look at by using self-winding action is definitely presented using a bezel placed by using baguette diamond rings. A satin-finish brown-toned call behaves for a amazing foundation to your diamond rings. The initial hublot replica sale style and design of your Calatrava A blueprint 6000 exhibits your call style and design similar to traditional kind motor vehicle dashboard instrumentation. Them includes increased by yellow metal instance plus timeless brown lightly plus silver-gray call. For girls, a Calatrava 4897R is a apex with poised splendor. It has the particularly narrow shape combines your increased by yellow metal instance which includes a amazingly guilloched plus lacquered call. A chocolate brown skin tone of your call is definitely presented using a bezel placed by using seventy two diamond rings. Its in that case combined which includes a stylish silk wrist strap inside of a identical chocolate brown colouring. You can find fake rolex alternative layouts, nonetheless precisely what are thoughts to describe all of these books? A wonderful photo with every one such swiss wrist watches will be worth many thoughts. Several of the extra fancy Calatrava kinds aspect an element that its brewer calling 'complications. 'Because Patek Philippe different watches will be directed at continue to get a long time, they may be happily passed down out of mummy so that you can princess and also originating from a biological father so that you can her youngster.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya