Catatan 20hb Dec Harum Malam





Alamak, ingat nak update pasal HM ni lepas 5hari mencuba. Tapi ni dah 11hari, teruk sungguh la I ni. Ok, I'm so sorry, coz my blog have problem and I have to fix it.

Well.. First time rasa HM ni memang pelik sikit, rase bergas. Fuh, cam minum air gas lak. Maybe sebab botol tu tertutup and maybe bahan bahan dalam tu yang buat cam bergas. But still wangi, bau ros.



Benda yang tak best terjadi: 5hari

Lets see, benda pertama yang aku rase badan asyik lemah and letih je. Mata ni memanjang je rase mengantuk.

Kedua, perut kerap sakit macam kena gastrik. Nak kate rase nak membuang tak ade pulak, tapi memang memulas mulas.

Last, sakit kepala macam migrain. Berdenyut denyut tapi masih boleh tahan sakit dari rase sakit perut tu. Memang semua kerja tak jalan.



Hasil testimoni

Semua yang aku rase sepanjang aku makan harum malam ni semuanye adalah hasil tindak balas dari product tu sendiri. Dalam badan aku ni terlalu banyak bahan toksik, thats why aku rase macam tu. So, aku ni cuma kena banyak minum air masak. Mesti kerap minum, untuk menyingkir bahan toksik tu semua.



Benda yang best terjadi: 11hari

Yang ni best. First yang aku rase badan ni memang tak berbau, actually aku pun bukan jenis badan berbau. But, takde la bau ros tu ye. Hehe.

Kedua. Keputihan aku yang dulunya banyak and berbau, sekarang dah kurang sesangat dan takde bau yang teruk lagi. Yeah!

Ketiga. Buah dada sedikit besar, lagi pun I breastfeeding dengan Affan tak putus lagi. But memang rase bra ketat sikit la.

Last ni, my hubby suka. Sejak anak kedua ni, bila nak bersama mesti macam longgar. Tapi sekarang my hubby puji. Ehem ehem, tak kan nak story panjang dengan korang lak kan.



So, thats memang buat aku and suami happy. Ape yang aku buat ni pun memang untuk suami, untuk kesejahteraan keluarga. Alhamdulillah sangat, semua ni juga dari izin Allah.

So, pada korang yang nak cuba sendiri. Boleh la ke Info Masalah Wanita
Memang macam pisang panas, laris sangat. Sampai ramai customers tak sabar nak terima barang. Hehe, aku pun tertunggu tunggu barang sampai. Kena que kot. Tapi product memang best.





ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.4. Melegakan panas badan.5. Menegangkan payudara.6. Memulihkan rasa rapat.7. Mengencang otot kewanitaan.8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.9. Menambah keharmonian suami isteri.10. Menyihatkan rahim.11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok


Oklah, have to go. Wasalam.



Comments

  1. Ini suatu blog yg berguna, sy telah joint this site. thanks for sharing.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur