DIY Bunga Rose Bud


Aku taip post sambil unjut anak dalam buai. Die diam je macam budak dah tidur, tapi mata die celik je memanjang.  Haish! Brape jam lagi mau di unjut ini Muhammad Affan Qalish. Ok, stop merungut! 

So guys. Kali ni nak share cara buat bunga rose. Ade dua step rupanya. Tapi aku pun belom nak try buat satu. Lain kali la aku buat, mase tak ade. Anak anak manja je bile tak sihat ni.

Ops, aku pernah share rose pin ni before.  Klik sini ye - Roses.
Hurm! Kalau rajin korang buat la. Kalau tak, korang tengok ajelah ye. Hehe.



Wasalam.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya