Wajah Baru Hasil www.shedaucu.com


Assalamualaikum.
Selamat sejahtera guy's. Lama rasanya aku tak update blog ni. Macam bertahun pulak rasa. Sorry sangat sebab banyak benda nak buat, jadual pun padat. Hihi..macam guru besau pulak. Poyonye aku ni.

Well, perasan apa apa perubahan di blog Bonda ni?

Yes! Baju blog sudah bertukar corak and fashion. Aku memang suka warna pastel. Macam sweet and soft je Bonda rasa. Aku harap baju blog ni akan kekal macam ni. Atau tunggu la 5tahun lagi baru berubah lagi. Haha.. Really? No..aku dah jatuh chenta dengan wajah baru ni.

Nak tahu siapa yang buat?

Ofcos la cik Sheda. Mesti korang kenal dia kan... Si kakak chantik yang baik sangat. Best berurusan dengan Sheda ni, malah hasil kerja kreativiti Sheda memang puas hati. Kalau korang pun ingin tukar wajah blog or masih usha usha hasil design boleh la ke www.shedaucu.com .
Korang memang akan pening nak pilih design header camne. Haha... Aku pun puas dok belek belek sebelum ni. Last last hasilnye lebih kemas and ringan je blog aku ni. Seriusly memang aku suka giler. Terima kasih Sheda. Very much, suka sangat!

Oklah. Have to go. Aku update blog ni pun guna hp ja. Selamat line laju. Hihi... Daa...wasalam.





Comments

  1. cantiknyaaaaaaaaaaaaa ^_^

    ReplyDelete
  2. cantik sgt2 baju bru ni,thumbs up

    ReplyDelete
  3. thanks to sheda...suka tau!

    ReplyDelete
  4. wah lawanya bonda >_<
    www.unlimitedbeautyblog.com

    ReplyDelete
  5. cantik sgt blog berwajah baru ni.. soft colour gitu..
    Ann singgah sambil follow bonda.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya