Sabtu di Beranang - Rumah Nenek

Assalammualaikum.
Selamat malam guys.
Malam ni aku baru dapat kongsi cerita sikit dengan korang.
Coz, kemarin my hubby sibuk dengan download cerita Luffy die tu.
*padahal aku pun minat juga.


Here u go..praggy mommy kat depan pintu rumah nenek.
*apelah mak orang ni
So, kami di Beranang sabtu lepas.
Dengan mak abah, along kak long dan keluarga aku.


Mak kate, nenek sedih coz takde yang datang lawat die lepas die balik dari Mekah.
Biase la kan...orang tua ni jiwa diorang lembut.
Lagi lagi baru balik dari umrah ni, lagi la cepat sungguh tersentuh hati.


Hahahaha~
Tengok la muka anak aku tu. Geli hati aku di buatnye.
Asal nak amik gambar die je, mesti die akan buat muka macam tu.
Tapi jangan tengok Mr.Hubby aku, muka macam nak marah je.
*cuaca panas mase ni, tu yang berkerut dahi.


Lepas balik dari rumah nenek, kami semua singgah kejap di rumah Pak Long.
Keluarga pak long aku duduk kat Saujana kajang.
Kira dekat jelah dengan rumah aku.
Bile bile aku boleh je nak lawat, cuma busy dan rajin atau tak je.
Betul tak?


So, perut pun dah kenyang makan kurma, kismis, coklat and kacang.
Minum air zam zam.
Ape lagi....Zam zam ala kazam.
Jom gi tidur~
Good nite guys.
Wasalam.




Comments

  1. Blogwalking sini dari segmen yang same..

    Jemput singgah n folo sni juge http://masamanispedas.blogspot.com

    Btw, saye pun orang beranang jugak dekat kampung sesapan batu rembau. Awak beranang kampung ape??

    ^__^

    ReplyDelete
  2. pregnant bb no 2 ke?
    tahniah tumpang happy :)

    ReplyDelete
  3. trima kasih...ahh..anak kedua..

    ReplyDelete
  4. You ought to be a part of a contest for one of the finest sites on the internet. I will recommend this web site!
    BIGG BOSS 13 ALL EPISODE

    ReplyDelete
  5. Aw, this was a very nice post. Taking the time and actual effort to produce a superb article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and never manage to get anything done.
    Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Latest Episode

    ReplyDelete
  6. Love your website design, colour. I procrastinate a whole lot and never manage to get anything done.
    alleppey boat house packages

    ReplyDelete

  7. كنت أكثر من سعيد للكشف عن هذا الموقع الرائع. أريد أن أشكرك على وقتك بسبب هذه القراءة الرائعة !! لقد استمتعت بكل تأكيد بكل ما أوتيت من إشارة مرجعية لرؤية معلومات جديدة على مدونتك.
    نقل اثاث العين

    ReplyDelete
  8. I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I Think this website is best for such topic. good work and quality of articles Thanks
    ======================================================================================================Watch
    Gathbandhan Today Episode

    ReplyDelete
  9. I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I Think this website is best for such topic. good work and quality of articles Thanks
    Vidya Online

    ReplyDelete
  10. I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I Think this website is best for such topic. good work and quality of articles Thanks
    Super V Full Episode

    ReplyDelete
  11. I was more than happy to uncover this great site. I need to to thank you for your time due to this fantastic read! If you want to search best Movers in Dubai. I definitely enjoyed to give the answer of this and this article I really enjoy every bit of it and I have you bookmarked to see new information on your blog.
    Movers in dubai

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

Milik Kita Belum Tentu Rezeki Kita

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali