Sabtu di Beranang - Rumah Nenek

Assalammualaikum.
Selamat malam guys.
Malam ni aku baru dapat kongsi cerita sikit dengan korang.
Coz, kemarin my hubby sibuk dengan download cerita Luffy die tu.
*padahal aku pun minat juga.


Here u go..praggy mommy kat depan pintu rumah nenek.
*apelah mak orang ni
So, kami di Beranang sabtu lepas.
Dengan mak abah, along kak long dan keluarga aku.


Mak kate, nenek sedih coz takde yang datang lawat die lepas die balik dari Mekah.
Biase la kan...orang tua ni jiwa diorang lembut.
Lagi lagi baru balik dari umrah ni, lagi la cepat sungguh tersentuh hati.


Hahahaha~
Tengok la muka anak aku tu. Geli hati aku di buatnye.
Asal nak amik gambar die je, mesti die akan buat muka macam tu.
Tapi jangan tengok Mr.Hubby aku, muka macam nak marah je.
*cuaca panas mase ni, tu yang berkerut dahi.


Lepas balik dari rumah nenek, kami semua singgah kejap di rumah Pak Long.
Keluarga pak long aku duduk kat Saujana kajang.
Kira dekat jelah dengan rumah aku.
Bile bile aku boleh je nak lawat, cuma busy dan rajin atau tak je.
Betul tak?


So, perut pun dah kenyang makan kurma, kismis, coklat and kacang.
Minum air zam zam.
Ape lagi....Zam zam ala kazam.
Jom gi tidur~
Good nite guys.
Wasalam.




Comments

  1. Blogwalking sini dari segmen yang same..

    Jemput singgah n folo sni juge http://masamanispedas.blogspot.com

    Btw, saye pun orang beranang jugak dekat kampung sesapan batu rembau. Awak beranang kampung ape??

    ^__^

    ReplyDelete
  2. pregnant bb no 2 ke?
    tahniah tumpang happy :)

    ReplyDelete
  3. trima kasih...ahh..anak kedua..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur