Catatan Collagen Plus Vit E Menyebabkan Kanser




Assalamualaikum.

Pagi ni sarapan kentang goreng and nugget je, sambil sambil bukak hp nak tengok WhatsApp. Tetiba terbaca message dari akak biras tentang product CPv ni. Terkejut gila kot! Aku baru share kesan pakai product ni semalam. Dah harini ade cerita yang menakutkan aku pulak.
Ok, ini la message gambar yang biras aku hantar kat WhatsApp.


So, ape pendapat korang?
Aku juga pengguna product ni, bila baca macam ni aku jadi waswas. Jadi aku pun search kat Google kesan pemakaian product CPv ni. Dan aku tarjumpa blog seorang kakak ni.


Korang boleh baca story die pulak pasal product ni.





Aku pun terjebak coz tahu sendiri testimony dari my mom sendiri. Thats why aku nak try produk ni. Aku nak sangat hilangkan jeragat aku yang tumbuh banyak ni. Tapi aku tak tahu pula product ni boleh memberi kesan yang teruk. Allahuakhbar..




Aku pun beli yang original kot. Hurm, nampaknye aku terpaksa la stop pakai product ni. Takut jugak nak teruskan. Sorry guys yang follow up my catatan about product ni. Kalau aku teruskan jugak, mungkin satu hari nanti terkeluar pulak berita pasal aku. Kan nanya tu! Haish!
Kesian akak tu, muka elok takde jerawat habis tumbuh dengan teruk and kulit muka kusam pulak. Bersabar ye kak. Dan kita sesama baca Al Fatihah kepada adik yang meninggal akibat kanser kulit dari penggunaan product ni.

Nasihat dari Cerita Akak.

BARANG MURAH TAK SEMESTINYA BERIKAN KESAN MEMUASKAN, BEGITU JUGA BARANG YANG MAHAL

Ok guys, I have to stop using it. Walaupun seronok menggunakan product ni. But aku kena juga fikir kesannye pada kulit aku even barang tu memang aku beli murah.
So guys..think about kesihatan korang juga ye.
Daa..wasalam.


Comments

  1. Hehe..saya da try. Tapi da takut nak pakai.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya