Something On In Feb-part2

بسم الله الرحمن الرحيم

工 レo√乇 ㄚ◯∪ ♡

Assalammualaikum.  This morning line ok la sikit dari semalam dan kemarin.  Kalau tak, nak upload gambar pun terpaksa tunggu berjam jam.  Tension je~

So, how ur day today peeps? 

Sihat ke? 

Dah sarapan ke belum?

Pepagi ni aku buat nasi goreng je untuk hubby and anak.  Tak boleh nak buat pedas pedas, nanti anak tak boleh makan lak. *entah kenape aku cerita samua ni..

Back to my title.  Pada 17Feb- kami gi ambil duit BR1M di Padang Sri Johor.  Pagi tu agak renyai sikit, tapi kami pergi juga la.  Nak dapat duit punye pasal kan. huhuhu...  Ramai betul orang, lagi lagi kat sane ade sambutan hari wilayah.  So, memang la meriah sikit.  macam macam acara yang diorang sediakan.  Tapi yang best tu tengok diorang main tarik tali.  *orang berucap kat depan, tapi aku tengok orang tarik tali lak. hihi..

Dah ambil vaucer RM500, kami beratur untuk ambil makanan.  Wah! Dah dapat duit, dapat makan lak.  Tapi yang tak memuaskan tu nasi die tak berape masak la.  Memang tak habis la aku makan, tak boleh nak telan. *nak buat macamne kan..

Anak aku pun sampai mengantuk tunggu kat sane.  Sampai tertidur la kat bahu. *bahu suami aku la..kalau kat bahu aku dah susah sikit..nak dukung die pun tak larat...alahai~

Hurm..sampai sini jelah.  Aku pun tak ingat lepas dari ambil duit tu kami pergi mane.  Adoi~  Lupe habis semua ingatan aku.  Terasa macam dah tua lak. hahahaha...

Oklah. bubye.. Wasalam~


Comments

  1. hahaha. lawak part tgk org main tarik tali tuh :P kihkihkih

    ReplyDelete
  2. hehehe..yelh...sape suruh tarik tali time org tgh berucap.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur