Something On In Feb-part1


Hai.  Selamat malam.  Disebabkan line asyik slow je, aku terpaksa la post entry memalam macam ni.  Selamat anak aku dah tidur, kalau tak....em...paham paham la.  

Dah beberape hari aku tak story kan?  Sibuk sangat dengan blogskin.  Konon nak nampak lawa la (*lawa ke?) huhuhu.  Tak la, seeloknye biar la nampak elok dan lawa di mata, tak la serabut. Tapi tu pun aku ingat, kalau ade duit extra aku nak upah orang edit-kan blog aku ni.  Lain kali la ye.

So, balik pada tajuk.  Somethings on sepanjang aku sibuk dengan upgrade blog.  Nenek, Pak long, Mak long dan Nad (sepupu) nak mengerjakan umrah.  Alhamdulillah...  16feb- Mak abah, family aku dan kaum kerabat yang lain berkumpul di KLIA.  Untuk mengucapkan selamat jalan dan selamat sampai di Mekah.  Dan alhamdulillah, diorang selamat tiba.  Tapi aku tak pasti pukul berapa lak diorang sampai sane.


Disebabkan aku sampai lambat, tak dapat la bergambar sekali.


Emm...entah bile la turn aku?  *mungkin dah tua nanti agaknye.

Selepas selesai hantar diorang, kami pun ape lagi.  Makan time!!!  Singgah di Restoran Sate UK, Bangi.  Nyum! Nyum! Nyum!  Sedap sate die, belum sup urat ketin lagi.  Fuh! Marvelous!!  *sedap..lagi lagi kalau ade yang tolong belanje.


Last last sampai rumah pun sampai lewat malam.  Addin pun dah mula meragam, coz dah penat sangat main kat KLIA tu.  Habis semua tempat die jelajah.  *yang penat tu aku lah nak kena kejar die.


Eh, Oklah.  Nanti aku cerita lagi part lain yang berlaku sepanjang aku busy dengan blogskin.  Bye. Wasalam~



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur