Lupa Esok Checkup




Assalamualaikum.

Fuhh! dah bulan Mac rupanye. Cepat betul masa berlalu. Padahal aku rase harini still bulan Feb.
Sangat ketinggalan aku ni. Entah nape aku asyik dok pikir bulan Feb je, rasenye takde pun hari special.
Hurm!!

Disebabkan terlalu obses bulan Feb, dah aku lupa yang aku ade check esok. 
3 Mac 2014, pukul 11pagi. Argh!! 3Mac tu esok OK. ESOK!!

Aku kat kampung kot. Esok baru nak balik rumah sendiri. Alahai Bonda!
Camne la boleh terlupa ni. Anak baru dua orang, dah jadi pelupa. Kekadang mak aku pun bising.
Well, aku mewarisi dari mak aku jugak ye. Mak ooo0oo mak!


Dah tu bukan aku sorang je. Tapi Addin and Affan sekali kena checkup.
Sorang nak ambil ubat cacing, yang sorang lagi nak kena cucuk.
hohoho...sorry dear boboy's. Bonda memang terlupa pasal appoiment korang.

Nampaknye besok pagi memang nak kena call klinik, minta tukar tarikh.
Harap harap taklah penuh ye hari selasa nanti.

Aku tak kesah bab bawa anak jumpa doktor ni, tapi aku kesah nak bawa anak kena cucuk.
Hahaha....aku takut kot. Aku memang tak boleh tengok anak aku kena cucuk.
Memang dari anak sorang and tambah jadi dua orang ni pun, suami yang bawa gi cucuk. Hehehe...
Kalau aku yang kena cucuk takpe lagi. Aku yang rase sakit. Kalau anak kena cucuk, kesian kot.
Hee..jangan pelik ye. Sayang anak punye cite ni.

Eh, oklah. Melalut da sampai jambatan Pulau Pinang aku ni.
(Teringin nye nak lalu jambatan baru tu..)
Bye guyz..Daa.. Take care.
Wasalam.





Comments

  1. Nếu gia đình trang tri noi that có nhiều thành viên cùng sinh hoạt thì thiet ke noi that sẽ hiểu lượng giấy vệ sinh tiêu tốn kinh khủng đến mức nào. Mở rộng gấp đôi lõi treo giấy giúp các thành viên thi cong noi that bớt phải lo ngay ngáy mỗi khi giải quyết vấn đề tế nhị. Nhờ đó, các bà nội trợ cũng bớt được thời gian phải lo thay giấy vệ sinh hàng ngày. thiet ke noi that can ho - thiet ke noi that chung cu - thiet ke noi that van phong -
    nha dep - thiet ke noi that phong khach - oz - nha dep 2016 - noi that do go

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur