Doa Bertemu Jodoh




Assalamualaikum.


Selamat petang wahai kekawan sekalian. How ur days? Busy ke atau happy giler dapat jejalan dengan kekasih? Or masih melepak kat rumah, makan and tidur je.
Well, aku? Makan tidur gak la dekat rumah mak mertua aku ni. Hihihi.. Pemalas betul menantu ni kan?
Tak delah malas, kerja buat gak la sesikit macam masak and nyapu tu.
Tapi cuaca agak panas dan kekeringan ni, mata asyik berat je pastu mulut ni tak habis habis dok 
nganga leluas. Fuh!! Mengantuk kot.

Oklah, bebel banyak la mak siti ni. Haish!
Have to go. Tapi sebelum tu.
This is untuk kawan kawan yang dah lame membujang dan tak punya sesiapa hati tu.
Banyak kan lah ye berdoa, mohon pada Allah.
DIA lebih mengetahui tentang jodoh kalian ni. Aku just sharing dengan korang je.
Kalau dah ade pemilik hati, rajin rajin la bangun malam untuk buat solat istigkarah ye. (betul ke eja ni?)
Bye guyz. daa...
Wasalam.



Comments

  1. Hai sis. Insyallahika akan praktiskan hehe.. Single ni, kawan semua dh kawin n bakal kawin pun ade
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya