DIY Bunga Zip

Assalamualaikum.

Malam ni aku nak share cara buat bunga zip.
Pic ni aku jumpa dalam google. Hee..
But, aku cuma dapat kongsi cara mula mula nak start bentuk bunga tu.
Nanti ending bunga tu korang try la buat sampai jadi.
Coz, pic ni tak tunjuk lak camne nak gulung tengah tengah bunga tu.
Korangkan tangan seni, aku ni seni sikit sikit je.
hahaha..

So, try your best ok.
Daa...wasalam.




Comments

  1. Menarik!!!!! Cantik... Kreatif...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur