Cuti Sekolah Dah Dekat

بسم الله الرحمن الرحيم

Hai readers. Jangan terkejut dengan segmen dan contest yang aku join tu. Anggap je takde pape.
Hahahaha. Gila kau! Aku mana boleh tengok je orang buat segmen ni. Siap bagi bagi hadiah lagi.
Aku mesti join punya. Dah tu bukan sorang dua je yang buat, tapi ramai.
Itu yang aku busy dengan post segmen je, sampai story pasal family aku pun dah tak sempat nak update.
Teruk teruk.


Cuti sekolah dah dekat. Minggu depan aku balik rumah mak mertua kat Segamat, Johor.
Semua adik beradik suami balik sana dengan anak anak diorang.
Aku pun tak sabar nak jumpa orang sana, dah lama sangat tak balik jenguk mak dan abah. Rindu rasenya.

So, korang pulak plan ke mana cuti sekolah ni?
Tapi yang terpaksa bekerja tu, aku tak boleh la nak cakap ape. Cuma keje elok elok dan sabar jelah.
huhuhu.. Takpe, yang penting rezeki halal. Dapat gaji pun lebih la sikit kalau ambil OT.
Kan kan kan?

Oklah guys. My hubby dah tegur tu. hihihi.
Lain kali aku post la lagi ye. Jumpa lagi lain kali.
Daa...Wasalam.


Comments

  1. dah lama tak merasa cuti sekolah semenjak tinggalkan status pelajar sekolah..hihihi

    ReplyDelete
  2. Hihi..ni mmg keje pulun habis ni.

    ReplyDelete
  3. have a happy holiday akak :) hee

    comeyynyee ank akk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy holiday jugak..trima kasih..

      Delete
  4. Wah..selamat bercuti.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya