First Post bagi Diriku

Assalammualaikum.

Pertama sekali, ini blog pertama aku. so aku cakap pendek jelah. Nak cepat punya pasal.

Mata aku harini sakit, bukan sebab ketumbit mengintai atau bengkak menangis..tapi sakit mata coz rumah bersepah. Biasa lah bile ade anak kecik ni. Jangan kata bersepah, dah tunggang terbalik dah.
Alahai anak ku sayam~

Second! Aku nak gi Perak! My brother nak tunang lah..tak sabar lak nak berjalan kesana. hehehe...aku ni dah langkah bendul dengan abang aku tu. Tapi Alhamdulillah dah bertemu jodoh. Harap harap sampai la ke jinjang pelamin. So, Tahniah!

Ketiga! malasnye aku nak kemas baju. Berjalan nak, tapi nak mengemas beg ni yang malas..hahahhaa. Hampeh Bonda ni! Ape boleh buat, badan kini tengah bawa benih. hihi..sudah 4bulan lorh..semoga anak ku sihat dan sempurna sifatnye..

Lastly...anak aku (Muhammad Addin Qalish) dah mula nak mengemas rumah ni balik. Sebelum rumah ku syurga ku menjadi rumah ku sarang tikus ku. Baik aku stop kat sini je dulu. Nanti sambung lagi ye.

Bubye! Wasalam..

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur