Anugerah Yang Tidak di Sangka

Assalamualaikum...

Lama sangat tak update blog..padahal tiap tahun bayar domain ni... Huhu..

Sebenarnya banyak sangat aku nak share.. tapi tak tahu nak start dari mana... Hope, tahun 2017 ni aku mampu mantain update blog...

Banyak kisah dan story aku nak cerita...banyak yang aku nak update...
Semua tak sempat je, lagi2 anak anak semua kecik2. Aku respect gila pada mak mak yang mampu mantain update walaupun anak kecik2...

But now...aku just share gambar je...anugerah yang Allah bagi pada aku ni, tersangat la buat aku dan suami gembira and bahagia.. Mudahan mereka menjadi anak anak yang soleh...

Insyaallah ada masa lagi aku story pengalaman aku di sepanjang mngandung pada tahun lepas (2016).

Waalaikumusalam...

Comments

  1. waaaa! comelnyaaa! sebaya dgn anak MG :)




    jom join 1st giveaway MG kat blog baru!
    http://perempuanrongak.blogspot.my/2017/01/1st-giveaway-nak-bagi-shampoo-santan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

IDEA- Bunga Telur