Long Time : View My Blog




Bismillah... Assalamualaikum..
Ya Allah...lamanye aku tak update blog ni.
Terasa rindu pulak.. hihihi...
Lagipun aku busy dengan my instagram..
@thelovelabelofficial

Ape2 pun, alhamdulillah my lappy dah di baik pulihkan kembali.
and aku tak pasti bila pula die akan buat hal lagi.
Jadi, buat masa ni aku akan cuba manfaatkan lappy ni selagi masih elok.
Wah!! baik nye tuan lappy ni...

Kang aku cakap nak tukar baru nanti die merajuk pulak kan.
baik guna jelah dulu ye...
"sayang ko la lappy.."

Ingat malam ni nak layan Dollah Superstar.
My hubby kata cerita tu best. Tak tahu la kan, best tang mana.
Mula mula cerite je dah macam mengarut.
Atau mungkin mood takde kot nak tengok cerita.
Heee...

Oklah.. Lain kali aku update lagi la blog sarang semut ni.
hihihi...
Jangan jemu pulak ye...
daa...Wasalam..





Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya