Rindunya Nak Post Entry Guna Lappy




Assalamualaikum.
Selamat petang korang. Rasa sekejap je dah habis cuti. Start harini and esok mula la kesesakan jalan raya. Mesti penuh la jalan raya, lagi lagi kat kawasan Kuala Lumpur ni. Tak keluar rumah la gayanye. 
Cepat je masa berlalu.

Aku pun dah lama sangat tak mengadap lappy ni. Ya Allah...memang rasa rindu gila la. Lama sangat tak update guna lappy, asyik update guna phone je sampai tersalah salah aku taip. kuikui..

Tak guna lappy coz line wifi la punya pasal. My hubby baru dapat tahu kat kawasan rumah kami ni ade yang curi line. Tu sebab line 4G aku ni xsampai seminggu dah slow. Aku harap orang yang pakai tu dapat la kesedaran. Kesian kat orang lain, tiap bulan dok bayar bil tapi awak bayar sekali je pastu boleh guna dengan penuh seronoknye tanpa rasa berdosa dan bersalah.

Kami plan nak guna Unifi, tapi bila dah keadaan gini memang mati la hasrat kami. huhu...Sedih tau. Tak dapat aku merasa kelajuan internet tahap maksima.. Hish!! Ok, stop pasal tu.

Sebulan ni banyak story. Tapi semuanya hilang bagai di tiup angin. Padahal macam macam yang berlaku. Hari lahir Affan, sambut kat rumah mak mertua je. Pastu anak anak dah buat akikah, alhamdulillah. Cuma setiap seorang satu bahagian, lagi sebahagian kami nak buat di easy korban je. Senang sikit dan dapat la sijil korban sorang satu. Bestkan.

Hurm..nak taip panjang tapi banyak dah hilang di tiup angin. So, sampai sini dulu la aku taip. Ada si Abang kawasan ni dah mula jadi mando kat sebelah ni. Die memang tak boleh tengok bonda die rehat kejap.
Ok, have to go. Bubey.. Wasalam..



Comments

  1. mmg tensen kalau ada kes curi pkai wifi ni.
    xdek sivik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gne wpa2 mmg slamat skit
      susah skit nk crack
      kalau WEP tu
      petik jari je ..huhu

      Delete
  2. kes curi line tu mmg susah nak di elakkan..kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

REVIEW : NATURACTOR COVER FACE MEIKO JAPAN

2015 - Pengalaman Keguguran Pertama Kali

Berabad Rasanya